Τρόποι πληρωμής

Στο sunshine.com.gr μπορείτε να προχωρήσετε τις παραγγελίες σας, με 2 διαφορετικούς τρόπους, άνετους και γρήγορους.

Αυτοί είναι:

1. Με πιστωτική κάρτα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να σημειωθεί πως όλες οι παραγγελίες που φαίνονται στο Site μας αφορούν αγορές με πιστωτική κάρτα.

Παρέχεται δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners & με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητας της. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας.
Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως από 12/11/2009 οι αγορές σας μέσω του Site που είναι άνω των 199 € με πιστωτική κάρτα, γίνονται μόνο εφόσον στείλετε (ο πελάτης) φάξ με φωτοτυπία της ταυτότητας (μπρος / πίσω) και την πιστωτική σας κάρτα (μπρος / πίσω – έχοντας καλύψει όλα τα νούμερα εκτός από τα 4 τελευταία) τα οποία και θα έχετε υπογράψει. Επιπλέον απαραίτητη προυπόθεση είναι να δηλώσετε σταθερό τηλέφωνο στο οποίο και θα χρειαστεί να σας καλέσουμε για να πιστοποιήσουμε τα στοιχεία σας. Τέλος θα χρειαστούμε ένα απλό χαρτί που θα γράψετε πως αποδέχεστε την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
Για αγορές τέλος που γίνονται με αποστολή των προιόντων σας μέσω κάποιας μεταφορικής εταιρίας (πρακτορείο / Γενικης Ταχυδρομικης) θα χρειαστούμε όπως και παραπάνω με φάξ την φωτοτυπία της ταυτότητας (μπρός / πίσω) και της πιστωτικής σας κάρτας (μπρός / πίσω) καθώς και ένα χαρτί (το οποίο θα το στείλετε με Fax) το οποίο θα αναφέρει ότι αποδέχεστε την συναλλαγή μέσω πιστωτικής κάρτας πριν την παραλαβή των προιόντων.

Τα παραπάνω στοιχεία που θα στείλετε με φάξ, γίνεται μια φόρα μόνο (την πρώτη) και μετά υπάρχει ειδικό αρχείο στο τμήμα του sunshine.com.gr που φυλλάσονται τα στοιχεία σας με την μέγιστη ασφάλεια. Οι ρυθμίσεις αυτές γίνονται για να διασφαλίσουμε πρώτα από όλα εσάς για πιθανή κλοπή της πιστωτικής σας κάρτας από τρίτους. Ενδέχεται να σας ζητηθεί να τα στείλετε εκ νέου τα στοιχεία, για επιβεβαίωση στην επόμενη παραγγελία σας.

Εναλλακτικά τα παραπάνω, μπορείτε να τα στείλετε και με email αφού τραβήξετε τα στοιχεία που χρειαζόμαστε με την κάμερα του κινητού σας ή με μια φωτογραφική μηχανή. Απλά στείλτε μας τις φωτογραφίες καθώς και το έγγραφο ότι αποδέχεστε την συναλλαγή.

2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες Web Banking της τράπεζά σας ή να καταθέσετε το ακριβές ποσό κατόπιν συνεννοήσεως μαζί μας σε έναν από τους λογαριασμούς μας.
Εάν επιλέξετε να μεταφέρετε το ποσό μέσω Web Banking θα πρέπει να μας στείλετε μέσω e-mail ή φάξ τον αριθμό συναλλαγής (αριθμός πράξης), την ημερομηνία καθώς και το ποσό που έγινε μεταφορά. Μετά την επιβεβαίωση της συναλλαγής θα σας αποσταλεί e-mail με όλες τις πληροφορίες που αφορούν την αγορά σας όπως την ημερομηνία της αποστολής των εμπορευμάτων και ότι άλλο έχετε ζητήσει ως συμπληρωματική πληροφορία.

Εάν αντίθετα επιλέξετε να καταθέσετε το ποσό σε κάποιο τραπεζικό κατάστημα θα πρέπει να μας στείλετε μέσω fax ή e-mail αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης. Μετά την επιβεβαίωση της συναλλαγής θα σας αποσταλεί e-mail με όλες τις πληροφορίες που αφορούν την αγορά σας όπως την ημερομηνία αποστολής των εμπορευμάτων και ότι άλλο έχετε ζητήσει ως συμπληρωματική πληροφορία.

Λίστα Τραπεζικών Λογαριασμών
Επιλέξτε έναν από τους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς για την κατάθεσή σας (υπάρχουν διαθέσιμα και τα IBAN κάθε τράπεζας, για τις ηλεκτρονικές σας καταθέσεις, προς διευκόλυνση σας):

  1. ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR6101710390006039143651806 
  2. EUROBANK: GR8602600190000500201052725


    Οι διαθεσιμότητες είναι ενδεικτικές. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας πριν την ολοκλήρωση της αγοράς σας.