Το ηλεκτρονικό κατάστημα Sunshine.com.gr εξειδικεύεται στο λιανικό εμπόριο ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, κλιματιστικά, ηλιακούς, φωτοβολταϊκά συστήματα καθώς και σερβίτσια πορσελάνης, είδη κουζίνας.

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του κλιματισμού και θέρμανσης από το 1962.

Το όραμα σε συνδυασμό με το πάθος αλλά και την παράδοση μας βοήθησαν να αναπτυχθούμε!!

Είμαστε 100% ελληνική εταιρία.

Η ιδέα μας είναι μια συνταγή που αποτελείται από: ποιοτικά και λειτουργικά πράγματα για το σπίτι,

κατασκευασμένα με υλικά υψηλών προδιαγραφών και το σημαντικότερο να σας τα προσφέρουμε στις χαμηλότερες τιμές που μπορούμε.

Εργαζόμαστε καθημερινά για την υλοποίηση της ιδέας μας...

Έτσι βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας!!

Γι’ αυτό τον λόγο θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε και στο κατάστημά μας το οποίο βρίσκεται στον Βύρωνα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου θα έχετε την δυνατότητα να δείτε τη βασική γκάμα των ηλεκτρικών μας συσκευών και να συζητήσετε τις επιλογές των αγορών σας με το προσωπικό της εταιρείας μας.

Τα περισσότερα πράγματα είναι ετοιμοπαράδοτα αλλά ταυτόχρονα προσπαθούμε οι χρόνοι παραλαβής να είναι όσο πιο σύντομοι μπορούν.

Έχοντας αποκομίσει πολύτιμη γνώση και εμπειρία στον χώρο συνεχίζουμε να παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση σε μεγάλο αριθμό πελατών.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε προσωπικές και ολοκληρωμένες προτάσεις, έξυπνες λύσεις και ιδέες για κάθε ανάγκη και εξατομικευμένη ενημέρωση σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην παροχή μοναδικών τιμών σε υψηλής ποιότητας προϊόντα. Παράλληλα, επιθυμούμε να διατηρούμε προσωπική επαφή και επικοινωνία με τους επισκέπτες στο φιλικό μας περιβάλλον.