Αποστολές

 • Πόσο θα κοστίσουν τα μεταφορικά;

  Το site μας έχει δυνατότητα να υπολογίζει τα μεταφορικά για όλα τα προϊόντα. Απλώς προσθέστε το επιθυμητό προϊόν στο καλάθι, μετά πατήστε προβολή καλαθιού και μετά πατήστε Εκτίμηση Κόστους Αποστολής & Σχετικών Φόρων

 • Σε πόσες μέρες θα έρθει η παραγγελία μου;

  Για ογκώδη αντικείμενα όπως λέβητες, ηλιακοί θερμοσίφωνες κλπ, οι παραγγελίες παραδίδονται σε 3-4 εργάσιμες στην ηπειρωτική Ελλάδα και σε 4-5 μέρες στη Νησιωτική. Για προϊόντα μικρού μεγέθους που αποστέλλονται με courier, ο χρόνος παράδοσης είναι 24-48 ώρες.

 • Πως μπορώ να παρακολουθήσω την εξέλιξη της παραγγελίας μου;

  Σε κάθε βήμα της παραγγελίας σας, σας έρχεται email το οποίο σας ενημερώνει για την αλλαγή της κατάστασης της. Μπορείτε βεβαίως να μας καλείτε και σε οποιοδήποτε από τα τηλέφωνα επικοινωνίας μας και θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε.

 • Πως μπορώ να εντοπίσω την παραγγελία μου;

  Αν πρόκεται για αποστολή με courier, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το tracking number της αποστολής και να δείτε το που ακριβώς βρίσκεται.

  Αν πρόκεται για αποστολή με μεταφορική εταιρεία, θα πρέπει να μας καλέσετε για να επικοινωνήσουμε με την μεταφορική εταιρεία και να ενημερωθούμε εμείς για εσάς.

Εγγυήσεις

 • Το προϊόν που αγόρασα από τη Sunshine χάλασε ή είναι ελλατωματικό

  Όλα τα προϊόντα που πουλάμε είναι αγορασμένα από τον επίσημο αντιπρόσωπο / εισαγωγέα / κατασκευαστή και καλύπτονται από τις εγγυήσεις που δίνουν οι επίσημες εταιρείες. Επικοινωνήστε μαζί μας, και στείλτε μας και φωτογραφίες του προβλήματος στο email info@sunshine.com.gr ή στο Viber 6998 645687 για να κινήσουμε διαδικασίες εγγύησης.

 • Πως επιστρέφω προβληματικό προϊόν;

  Αφού ακολουθήσετε πρώτα τα βήματα της παραπάνω ερώτησης, μετά συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε εδώ: Επιστροφή προϊόντος

Πληρωμή

 • Κάνετε άτοκες δόσεις;

  Κάνουμε μέχρι 36 δόσεις με πιστωτική κάρτα, ανάλογα με το ποσό της παραγγελίας. Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε τους τρόπους πληρωμής.

 • Ρωτήστε μας για τον νέο τρόπο δόσεων χωρίς πιστωτική κάρτα μέχρι 60 δόσεις!!!!

Παράδοση των εμπορευμάτων :

η υπογραφή του Δελτίου Αποστολής ή του Τιμολογίου-Δελτίου Αποστολής εκ μέρους του Αγοραστή ή άλλου προσώπου εξουσιοδοτημένου από τον Αγοραστή, αποτελεί απόδειξη ανεπιφύλακτης ποιοτικής και ποσοτικής παραλαβής των προϊόντων που αναφέρονται σε αυτό και αποδοχής από τον Αγοραστή όλων των όρων και συμφωνιών που αναγράφονται στο παρόν παραστατικό ή άλλο έγγραφο της Εταιρείας. Τα εμπορεύματα παραδίδονται σε μεταφορέα εφόσον ζητηθεί από τον Αγοραστή και ταξιδεύουν με κίνδυνο και ευθύνη του Αγοραστή.