Μπάνιο-Μπανιέρες -Υδρομασάζ

Grid View:
Γρήγορη ματιά

Μπανιέρα Πριγκίπισσα

(0)
Παραγγελίες (0)
840.00€

Μπανιέρα Πριγκίπισσα Αποτελεί το πιο σημαντικό από τα είδη υγιεινής καθώς μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε είτε γεμίζοντας την, ώστε να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο, είτε απλά για κάνετε ένα ντουζ. Η είσοδος πρέπει να γίνεται από το κέντρο της μπανιέρας, διότι εκεί βρίσκεται το επίπεδο τμήμα της και δεν έχει κλίσεις ή κοίλες επιφάνειες.Η τοπ..

Γρήγορη ματιά

Μπανιέρα Καλυψώ

(0)
Παραγγελίες (0)
1,530.00€

Μπανιέρα ΚαλυψώΑποτελεί το πιο σημαντικό από τα είδη υγιεινής καθώς μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε είτε γεμίζοντας την, ώστε να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο, είτε απλά για κάνετε ένα ντουζ. Η είσοδος πρέπει να γίνεται από το κέντρο της μπανιέρας, διότι εκεί βρίσκεται το επίπεδο τμήμα της και δεν έχει κλίσεις ή κοίλες επιφάνειες.Η τοποθέτησή της..

Γρήγορη ματιά

Μπανιέρα Ήρα

(0)
Παραγγελίες (0)
1,600.00€

Μπανιέρα ΉραΑποτελεί το πιο σημαντικό από τα είδη υγιεινής καθώς μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε είτε γεμίζοντας την, ώστε να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο, είτε απλά για κάνετε ένα ντουζ. Η είσοδος πρέπει να γίνεται από το κέντρο της μπανιέρας, διότι εκεί βρίσκεται το επίπεδο τμήμα της και δεν έχει κλίσεις ή κοίλες επιφάνειες.Η τοποθέτησή της μπ..

Γρήγορη ματιά

AELIA Στρογγυλή Ακρυλική Μπανιέρα Τζακούζι Εξωτερικού Χώρου Spa 5 Ατόμων Φ211

(0)
Παραγγελίες (1)
7,759.80€

AELIA Στρογγυλή Ακρυλική Μπανιέρα Τζακούζι Εξωτερικού Χώρου Spa 5 Ατόμων Φ211 Mini Pool – Μοντέρνο στρόγγυλο τζακούζι εξωτερικού χώρου, υδρομασάζ SPA 5 ατόμων, με διάμετρο 211 εκατοστά. Μια μεγάλη πισίνα υδρομασάζ για τους λάτρεις της υψηλής αισθητικής, ιδανική για τοποθέτηση τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, βεράντας, κήπου ή..

Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)