Οδοντόβουρτσες

Grid View:
Γρήγορη ματιά

Braun Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα Oral-B Vitality για 3+ χρονών

(0)
Παραγγελίες (0)
42.00€

Braun Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα Oral-B Vitality για 3+ χρονώνΗ ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Kids για ηλικίες 3+ διασκεδάζει τα παιδιά με αυτοκόλλητα ενώ προσφέρει απαλό και αποτελεσματικόκαθαρισμό με μια οδοντόβουρτσα που συνιστάται από οδοντιάτρους από την Oral-B.2 λειτουργίες βουρτσίσματος που περιλαμβάνουν τοΕυαίσθητο, κατάλληλη για τα παιδικά δ..

Γρήγορη ματιά

Xiaomi Mi Electric Sonic Toothbrush T500 White NUN4087GL

(0)
Παραγγελίες (0)
46.80€

 Xiaomi Mi Electric Sonic Toothbrush T500 NUN4087GL Διαθέτει αναβαθμισμένο κινητήρα υπερήχων, ο οποίος είναι πιο αθόρυβος, με εξαιρετικά ισχυρή συχνότητα δόνησης (31.000 φορές / λεπτό). Η οδοντόβουρτσα Xiaomi Mi Electric Sonic Toothbrush T500 White συνοδεύεται από έξυπνη λειτουργία υπενθύμισης υπερβολικής πίεσης που ανιχνεύει τη δύναμη βου..

Γρήγορη ματιά

Oral-B Teen Smart Coaching Zebra White

(0)
Παραγγελίες (0)
60.81€

 Oral-B Teen Smart Coaching Zebra White Επαναφορτιζόμενη οδοντόβουρτσα με δράση καθαρισμού 2D καθώς ταλαντεύεται και περιστρέφεται για να περιβάλλει και να καλύπτει κάθε δόντι με στόχο την αφαίρεση περισσότερης πλάκας. Διαθέτει χρονοδιακόπτη 2 λεπτών & αισθητήρα πίεσης με φωτεινή ένδειξη, ο οποίος μειώνει αυτόματα την ταχύτ..

Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)