Ειδικά προϊόντα- διάφορα

Ειδικά προϊόντα- διάφορα

Grid View:
Γρήγορη ματιά

Calgiver Υγρό Συντηρητικό Πισίνας για τον Χειμώνα 1kg

(0)
Παραγγελίες (0)
13.00€

CALGIVER Προιον συντήρησης του χειμώνα  Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΙΣΙΝΑΣ  Καθαρό νερό ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ στα χημικά. ΟΧΙ ΑΛΑΤΑ σε τοιχώματα, σωληνώσεις, φίλτρο. Ευκολία στο ξεκίνημα της καινούργιας καλοκαιρινής περιόδου, χωρίς πολλά τριψίματα και φθορές στα τοιχώματακαι δάπεδα της πισίνας (βαμμένο μπετόν, πλακάκια, ψ..

Γρήγορη ματιά

Oxyklar Υγρό Ενεργό Οξυγόνο 5Lt

(0)
Παραγγελίες (1)
26.50€

Oxyklar  Υγρό Ενεργό Οξυγόνο 5LtΠροϊόν κατάλληλο για την απολύμανση – οξυγόνωση στα υδρομασάζ ,spa, πισίνες.Έχει το πλεονέκτημα να προστίθεται στο νερό ακόμα και όταν υπάρχουν κολυμβητές, γιατίείναι τελείως υγιεινό και αβλαβές. Απαραίτητο για πισίνες παιδικές, θεραπευτικές, για άτομααλλεργικά σε χλώρια και άλλα παρόμοια.Το OXYKLAR είναι η μονα..

Γρήγορη ματιά

Declor μείωση του πλεονάζοντος χλωρίου 5kg

(0)
Παραγγελίες (0)
28.00€

Declor μείωση του πλεονάζοντος χλωρίου..

Γρήγορη ματιά

ΘΕΙΙΚΟ ΟΞΥ 30%

(0)
Παραγγελίες (0)
48.00€

ΘΕΙΙΚΟ ΟΞΥ 30%Το θειικό οξύ 30% κατεβάζει την τιμή pH του νερού της πισίνας ή του spa στα σωστά επίπεδα. Το ισορροπημένο pΗ συντελεί στη διαύγεια του νερού, αποτρέπει τους ερεθισμούς του δέρματοςκαι των ματιών, εμποδίζει τη διάβρωση της πισίνας, προστατεύει τον εξοπλισμό της από τις ανεπιθύμητες επικαθήσεις αλάτων και βοηθάει τη..

Γρήγορη ματιά

Υγρό οξυγόνο 50% 18717-G 32 kg

(0)
Παραγγελίες (0)
119.00€

Υγρό οξυγόνο 50% 18717-G 32 kg..

Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)