Αλγειοκτόνα- Μυκητοκτόνα

Αλγειοκτόνα- Μυκητοκτόνα

Grid View:
Γρήγορη ματιά

Melclor Adbac Αλγοκτόνο Υγρό 1lt

(0)
Παραγγελίες (0)
10.00€

Αλγεοκτόνο Ισχυρό Ολλανδίας POOLGICIDE- R 1ltΤα άλγεα είναι φυτικοί οργανισμοί που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα υπό μορφή σκόνης και αναπτύσσονται μέσα στις πισίνες και τα υδρομασάζ, μόλις βρεθούν στις κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας, δημιουργώντας θολότητα στο νερό, γλίτσα και πρασινίλα στα τοιχία και στον πυθμένα τους.Το αλγεοκτόνο..

Γρήγορη ματιά

Αλγοκτόνο υγρό Melclore Algifin 1kg

(0)
Παραγγελίες (0)
10.00€

MELCLOR ALGIFIN Αλγειοκτόνο χωρίς αφρισμό 1kgΤο ALGIFIN είναι ισχύρο και αποτελεσματικό προιόν κατάλληλο για την καταπολέμηση των άλγεωνκαι των μυκήτων στο νερό της πισίνας , υδρομασάζ , spa κπλ.Πλεονεκτεί έναντι των κοινών αλγεικτόνων βάσης quats διότι είναι πολύ πιο ισχύρο  και δενπαρουσιαζεί αφρισμό κατά την χρήση, ιδιαίτερα όταν έχουμ..

Γρήγορη ματιά

Astral Pool Αλγοκτόνο με Γυαλιστικό 5lt

(0)
Παραγγελίες (1)
15.50€

Astral Pool Αλγοκτόνο με Γυαλιστικό 5ltΠροσθέτουμε ειδικό μυκητοκτόνο υγρό (αλγεοκτόνο) για να αποφύγουμε την δημιουργία αλγών(πρασινίλες) στα τοιχώματα και στο πυθμένα της πισίνας. Τα άλγη είναι φυτικοί οργανισμοί πουυπάρχουν στην ατμόσφαιρα υπό μορφή σκόνης και μόλις βρεθούν σε συνθήκες κατάλληληςθερμοκρασίας και υγρασίας αναπτύσσονται δημιουργών..

Γρήγορη ματιά

Astral Pool Αλγοκτόνο με Γυαλιστικό 25lt

(0)
Παραγγελίες (0)
59.90€

Astral Pool Αλγοκτόνο 11415 με Γυαλιστικό 25ltΠροσθέτουμε ειδικό μυκητοκτόνο υγρό (αλγεοκτόνο) για να αποφύγουμε την δημιουργία αλγών(πρασινίλες) στα τοιχώματα και στο πυθμένα της πισίνας. Τα άλγη είναι φυτικοί οργανισμοί που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα υπό μορφή σκόνης και μόλις βρεθούν σε συνθήκες κατάλληλης θερμοκρασίας και υγρασίας αναπτ..

Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)