Επένδυση Πισίνας

Grid View:
Γρήγορη ματιά

3D PREMIUM LINERS – LARCH RANGE Fesco

(0)
Παραγγελίες (0)
36.20€

3D PREMIUM LINERS – LARCH RANGE FescoΜετά από χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, η HaogenPlast παρουσιάζει την σειρά Larch. Είναι η μοναδική σειρά liner στον κόσμο με υφή και όψη ξύλου. Οι μεμβράνες Larch σας δίνουν τη δυνατότητα να κατασκευάσετε ή να ανακαινίσετε την πισίνα σας προσδίδοντας υφή και όψη πραγματικού ξύλου.Χαρακτη..

Γρήγορη ματιά

3D PREMIUM LINERS – LARCH RANGE Nature

(0)
Παραγγελίες (0)
36.20€

3D PREMIUM LINERS – LARCH RANGE NatureΜετά από χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, η HaogenPlast παρουσιάζει την σειρά Larch. Είναι η μοναδική σειρά liner στον κόσμο με υφή και όψη ξύλου. Οι μεμβράνες Larch σας δίνουν τη δυνατότητα να κατασκευάσετε ή να ανακαινίσετε την πισίνα σας προσδίδοντας υφή και όψη πραγματικού ξύλου.Χ..

Γρήγορη ματιά

3D PREMIUM LINERS – MATRIX RANGE Black-Blue

(0)
Παραγγελίες (0)
36.20€

3D PREMIUM LINERS – MATRIX RANGE Black-BlueΗ τιμή είναι ανά τετραγωνικό μέτροΕάν επιθυμείτε η πισίνα να έχει την όψη πραγματικής ψηφίδας, χωρίς τα προβλήματα στεγανότητας, σπασιμάτων και υψηλού κόστους συντήρησης, η σειρά Liner Matrix της HaogenPlast είναι ο σύμμαχός σας.Κατά την κατασκευή τους, επιστρώνονται από ένα ειδικό..

Γρήγορη ματιά

3D PREMIUM LINERS – MATRIX RANGE Black-Silver

(0)
Παραγγελίες (0)
36.20€

3D PREMIUM LINERS – MATRIX RANGE Black-SilverΗ τιμή είναι ανά τετραγωνικό μέτροΕάν επιθυμείτε η πισίνα να έχει την όψη πραγματικής ψηφίδας, χωρίς τα προβλήματα στεγανότητας, σπασιμάτων και υψηλού κόστους συντήρησης, η σειρά Liner Matrix της HaogenPlast είναι ο σύμμαχός σας.Κατά την κατασκευή τους, επιστρώνονται από ένα..

Γρήγορη ματιά

3D PREMIUM LINERS – MATRIX RANGE Blue

(0)
Παραγγελίες (0)
36.20€

3D PREMIUM LINERS – MATRIX RANGE BlueΗ τιμή είναι ανά τετραγωνικό μέτροΕάν επιθυμείτε η πισίνα να έχει την όψη πραγματικής ψηφίδας, χωρίς τα προβλήματα στεγανότητας, σπασιμάτων και υψηλού κόστους συντήρησης, η σειρά Liner Matrix της HaogenPlast είναι ο σύμμαχός σας.Κατά την κατασκευή τους, επιστρώνονται από ένα ειδικό ..

Γρήγορη ματιά

3D PREMIUM LINERS – MATRIX RANGE Dune

(0)
Παραγγελίες (0)
36.20€

3D PREMIUM LINERS – MATRIX RANGE DuneΗ τιμή είναι ανά τετραγωνικό μέτροΕάν επιθυμείτε η πισίνα να έχει την όψη πραγματικής ψηφίδας, χωρίς τα προβλήματα στεγανότητας, σπασιμάτων και υψηλού κόστους συντήρησης, η σειρά Liner Matrix της HaogenPlast είναι ο σύμμαχός σας.Κατά την κατασκευή τους, επιστρώνονται από ένα ειδικό ..

Γρήγορη ματιά

3D PREMIUM LINERS – MATRIX RANGE Silver

(0)
Παραγγελίες (0)
36.20€

3D PREMIUM LINERS – MATRIX RANGE SilverΗ τιμή είναι ανά τετραγωνικό μέτροΕάν επιθυμείτε η πισίνα να έχει την όψη πραγματικής ψηφίδας, χωρίς τα προβλήματα στεγανότητας, σπασιμάτων και υψηλού κόστους συντήρησης, η σειρά Liner Matrix της HaogenPlast είναι ο σύμμαχός σας.Κατά την κατασκευή τους, επιστρώνονται από ένα ειδικ..

Γρήγορη ματιά

Astral Pool Μεμβράνη Πισίνας Touch Prestige

(0)
Παραγγελίες (0)
38.00€

Astral Pool Μεμβράνη Πισίνας Liner Touch PrestigeΗ κοµψή εµφάνιση και η αίσθηση του φυσικού γρανίτη σε µπλε χρώµα µε απαλές ρεαλιστικές λεπτοµέρειες από πέτρα. Τυπωµένο σε ανοιχτό µπλε υλικό επένδυσης µε το αποκλειστικό µας φινίρισµα aquasense για πλήρη ανάγλυφη υφή. Σχεδιασµένο µε πρόσθετη χηµική αντοχή και κορυφαία βιοµηχανική πρ..

Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)