Όργανα Γυμναστικής Νερού

Grid View:
Γρήγορη ματιά

Viking Hydrospin

(0)
Παραγγελίες (0)
1,150.00€

Viking HydrospinΠοδήλατο γυμναστικής κατάλληλο για χρήση και παραμονή σε πισίνα.Η αντίσταση προέρχεται από τα υδροδυναμικά του πτερύγια που εκτοπίζουν το νερό ανάλογα με την ταχύτητα και την ένταση που ποδηλατούμε.Η προσαρμογή της αντίστασης στην δική μας κίνηση και η φυσική ροή του νερού, ελαχιστοποιούν τις επιβαρύνσεις στις αρθρώσεις και δημ..

Γρήγορη ματιά

Viking Aqua Treadmill Ηλεκτρικός Αναδιπλούμενος Διάδρομος Γυμναστικής για Χρήστη έως 150kg

(0)
Παραγγελίες (0)
1,560.00€

Viking Aqua Treadmill Ηλεκτρικός Αναδιπλούμενος Διάδρομος Γυμναστικής για Χρήστη έως 150kgΔιάδρομος βάδισης κατάλληλος για χρήση και παραμονή σε πισίνα.Η δραστηριότητα της βάδισης γίνεται τώρα χωρίς κραδασμούς λόγω της άνωσης ενώ η φυσική αντίσταση του νερού ενεργοποιεί το σύνολο των μυϊκού συστήματος για αυξημένη καύση θερμίδων και καρδιο – αναπνε..

Γρήγορη ματιά

Viking Aqua Ελλειπτικό Μηχάνημα Χωρίς Αντίσταση για Χρήστη έως 150kg

(0)
Παραγγελίες (0)
1,560.00€

Viking Aqua Ελλειπτικό Μηχάνημα Χωρίς Αντίσταση για Χρήστη έως 150kgΕλλειπτικό μηχάνημα κατάλληλο για χρήση και παραμονή σε πισίνα.Η κίνηση γίνεται ταυτόχρονα από τα χέρια και τα πόδια ενεργοποιώντας το σύνολο των μυών του σώματος για αυξημένη καύση θερμίδων και καρδιο – αναπνευστικό έργο.. Η προσαρμογή της αντίστασης στην δική μας κίνηση και η φυσ..

Γρήγορη ματιά

ΠΟΔΗΛΑΤΟ AQUABIKE WR3

(0)
Παραγγελίες (0)
1,909.00€

Το πιο ευέλικτο Aquabike ποδήλατο με πολλαπλές ρυθμίσεις, για να προσαρμόζεται σε κάθε ανατομία και σε οποιαδήποτε πισίνα.Σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση, το Aquabike WR3 είναι ο τέλειος σύντροφος σας για υδάτινες προπονήσεις.Σταθερή κατασκευή, υλικά υψηλής ποιότητας, πανάλαφρο και με λαβή μεταφοράς, όλα αυτά προσφέρουν ευκολία και άνεση στη χρήση..

Γρήγορη ματιά

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΠΙΣΙΝΑΣ AQUAJOGG

(0)
Παραγγελίες (0)
3,600.00€

Η μεγάλη ευκινησία που προσφέρει το Aquajogg δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να περπατήσει ή να τρέξει πάνω του.Η ήπια κλίση 13° που διαθέτει, επιβαρύνει με ένα μέτριο φορτίο τους μυς. Ιδανικό τόσο για σωματική προετοιμασία όσο και για αποθεραπεία.Λαβή που προσφέρει ασφαλή και εξαιρετική σταθερότητα.Συμβατό με:– Ιαματικό νερό– Θαλασσινό νερό– Χλωρι..

Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)