Αντλία θερμότητας Immergas

Αντλία θερμότητας Immergas

Grid View:
Γρήγορη ματιά

Immergas Audax 8 KW (1ph) Αντλία Θερμότητας Μονοφασική Monoblock

(0)
Παραγγελίες (0)
4,334.99€

Immergas Audax 8 KW (1ph) Αντλία Θερμότητας Μονοφασική Monoblock AUDAX - το όνομα των νέων αυτόνομων μονάδων Αέρα / Νερού ΟΙ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ είναι από τις καλύτερες επιλογές για τον έλεγχο σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Η νέα σειρά αντλιών θερμότητας Immergas είναι φιλική προς το περιβάλλον και εντ..

Γρήγορη ματιά

Immergas Audax 12 KW (1ph) Αντλία Θερμότητας Μονοφασική Monoblock

(0)
Παραγγελίες (0)
5,410.00€

Immergas Audax 12 KW (1ph) Αντλία Θερμότητας Μονοφασική Monoblock AUDAX - το όνομα των νέων αυτόνομων μονάδων Αέρα / Νερού Οι ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ είναι από τις καλύτερες επιλογές για τον έλεγχο σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Η νέα σειρά αντλιών θερμότητας Immergas είναι φιλική προς το περιβάλλον και εν..

Γρήγορη ματιά

Immergas Audax 16 KW (1ph) Αντλία Θερμότητας Μονοφασική Monoblock

(0)
Παραγγελίες (0)
6,530.99€

Immergas Audax 16 KW (1ph) Αντλία Θερμότητας Μονοφασική Monoblock AUDAX - το όνομα των νέων αυτόνομων μονάδων Αέρα / Νερού ΟΙ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ είναι από τις καλύτερες επιλογές για τον έλεγχο σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Η νέα σειρά αντλιών θερμότητας Immergas είναι φιλική προς το περιβάλλον και..

Γρήγορη ματιά

Immergas Audax 16 KW (3ph) Αντλία Θερμότητας Τριφασική Monoblock

(0)
Παραγγελίες (0)
7,598.99€

Immergas Audax 16 KW (3ph) Αντλία Θερμότητας Τριφασική Monoblock AUDAX - το όνομα των νέων αυτόνομων μονάδων Αέρα / Νερού ΟΙ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ είναι από τις καλύτερες επιλογές για τον έλεγχο σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Η νέα σειρά αντλιών θερμότητας Immergas είναι φιλική προς το περιβάλλον και ..

Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)