Ηλεκτρικά Πατίνια και Ποδήλατα

Grid View:
Μη διαθέσιμο
Γρήγορη ματιά

Πατίνι RAPTOR 120 FLOWER Nextreme

(0)
Παραγγελίες (0)
35.00€

 Πατίνι RAPTOR 120 FLOWER Nextreme Το RAPTOR 120 FLOWER Nextreme είναι κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και εξαιρετικά ελαφρύ χάλυβα που αντέχει μέχρι χρήστες με βάρος μέχρι 50 kg. Διαθέτει γρήγορο μηχανισμό αναδίπλωσης και ιμάντα μεταφοράς για να μπορείτε να το πάρετε μαζί σ..

Γρήγορη ματιά

Nextreme Πατίνι ADVENTURE KID GRAND PRIX SCOOTER

(0)
Παραγγελίες (0)
36.00€

 Nextreme Πατίνι ADVENTURE KID GRAND PRIX SCOOTER Το παιδικό πατίνι ADVENTURE KID PRINCESS SCOOTER της Nextreme είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας από 2 έως 4 ετών. Παρέχει υψηλό επίπεδο σταθερότητας και ασφάλειας για τα μικρά παιδιά χάρη στους τρεις τροχούς και την αντιολισθητική σανίδα  που διαθέτει. Το..

Γρήγορη ματιά

Xiaomi Mi Portable Electric Air Compressor

(0)
Παραγγελίες (0)
60.23€

 Xiaomi Mi Portable Electric Air Compressor Η Portable Air Pump είναι μια φορητή τρόμπα που μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας, για την περίπτωση που χρειάζονται αέρα τα ελαστικά σας. Διαθέτει ψηφιακή οθόνη, κουμπί ελέγχου και LED φως για χρήση στο σκοτάδι, ενώ χρησιμοποιεί δύο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες (2000mAh συνολικά). ..

Γρήγορη ματιά

Πατίνι RAPTOR PRO 200 Nextreme

(0)
Παραγγελίες (0)
71.90€

 Πατίνι RAPTOR PRO 200 Nextreme Το RAPTOR PRO 200 Nextreme είναι κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους από 5 έως 99 ετών. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και εξαιρετικά ελαφρύ χάλυβα που αντέχει μέχρι χρήστες με βάρος μέχρι 100 kg. Διαθέτει γρήγορο μηχανισμό αναδίπλωσης και ιμάντα μεταφοράς για να μπ..

Γρήγορη ματιά

Xiaomi Pro 2 Black

(0)
Παραγγελίες (0)
687.46€

Ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi Pro 2 Black Το Pro 2 της Xiaomi, απευθύνεται σε αυτούς που ζητάνε περισσότερα από ένα scooter, με μεγάλη μπαταρία και εμβέλεια που φτάνει τα 45 χλμ. Η Pro επιλογή Η Pro επιλογή ηλεκτρικού σκούτερ, με ελαφρύ (μόλις 14,2 κιλά) σώμα από κράμα αλουμινίου αεροναυπηγικών προδιαγραφών που χρε..

Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)