Πικάπ

Grid View:
Γρήγορη ματιά

Akai ATT-09 Ξύλινο πικάπ με ενσωματωμένα ηχεία

(0)
Παραγγελίες (0)
89.90€

Akai ATT-09 Ξύλινο πικάπ με ενσωματωμένα ηχείαΠικάπ για δίσκους βινύλιου όλων των διαστάσεων, 7, 10 και 12 ιντσών. Έχει ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία αλλά και έξοδο για να συνδέσετε τα δικά σας. Ο υπέροχος ρετρό και λιτός σχεδιασμός του ταιριάζει σε όλους τους χώρους. Πικάπ με ιμάντα (belt drive) 3 Ταχύτητες αναπαραγωγής δίσκων - 33,3..

Μη διαθέσιμο
Γρήγορη ματιά

Akai ATT-11BTN Ξύλινο πικάπ με Bluetooth IN & OUT, ενσωματωμένα ηχεία, USB και κάρτα SD για εγγραφή / αναπαραγωγή

(0)
Παραγγελίες (0)
135.00€

Πικάπ για δίσκους βινύλιου όλων των διαστάσεων, 7, 10 και 12 ιντσών με είσοδο και έξοδο Bluetooth και mp3 player. Έχει ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία αλλά και έξοδο RCA για να συνδέσετε τα δικά σας. Ο υπέροχος ρετρό και λιτός σχεδιασμός του ταιριάζει σε όλους τους χώρους. Διαθέτει έξοδο και είσοδο Bluetooth για να συνδέσετε ηχείο ή ακουστικά ..

Γρήγορη ματιά

ROADSTAR HIF-1937 Vintage ξύλινο οικιακό στερεοφωνικό AM/FM με πικάπ, MP3 CD Player και κασετόφωνο

(0)
Παραγγελίες (0)
250.00€

 ROADSTAR HIF-1937 Vintage ξύλινο οικιακό στερεοφωνικό AM/FM με πικάπ, MP3 CD Player και κασετόφωνο Με εντυπωσιακή vintage εμφάνιση, το νέο στερεοφωνικό πικάπ της Roadstar προσφέρει πολλές σύγχρονες δυνατότητες, όπως εγγραφή δίσκων / CD / κασετών σε φορμά mp3! Εγγραφή από Πικάπ-Κασέτα-CD σε USB  Ραδιόφωνο AM/FM  Ανάγνωση ..

Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)